PUQARALARDIN HUQUQLARI, ERKINLIKLERI HAM OLARDA USHIRAYTUGIN MASHQALALAR - Kazaxbaeva, Mexriban Jamalatdin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Puqaralardin huquq ham erkinliklerinin tamiynleniwi, qorgaliwi, kepillik beriliwi ham olarda ushiraytugin mashqalalar