FARG‘ONA VILOYATI BALIQCHILIK KLASTERLARINING BUGUNGI HOLATI - Davronov, Oybek; Muhammadiyev , M.A (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada muhtaram prezidentimizning baliqchilik sohasini rivojlantirishga qaratilgan qarorlari ijrosini Farg‘ona viloyatida faoliyat olib borayotgan baliqchilik klasterlari misolida ko‘rishimiz mumkin. Bundan tashqari viloyatimizda tabiiy va sun’iy suv havzalarida uchraydigan va boqiladigan bir qancha istiqbolli baliq turlari haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.