SINGAPUR POLITSIYASI VA UNING JAMOATCHILIK POLITSIYASI AMALIYOTI BILAN BOG‘LIQ TAJRIBASI - Azizov , Davron Abduganiyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada Singapur politsiyasining tarkibiy tuzilmasi, u to’qnash kelayotgan chaqiriqlar va tatbiq etilayotgan zamonaviy yechimlar, shu jumladan Singapur misolida Jamoatchilik politsiyasi, uning ishlash mexanizmlari, mazkur chorani amalga oshirishda davlat va jamoatchilik hamkorligi hamda ular o‘rtasida o‘zaro ishlarni muvofiqlashtirish jarayoni yoritib berilgan.