MAMLAKATDA BUDJET TIZIMI MOLIYAVIY TARAQQIYOT ASOSI - Mamayusupova, Shahina Ulug‘bek qizi; Burxanov , Aktam Usmanovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mamlakat budjet siyosati shuningdek budjet tizimining davlat uchun qay darajada ahamiyatli ekanligi keltirib o‘tilgan. Budjet tizimining ma’lum maqsadlari shakllanishi va mutasaddilar tomonidan ko‘rib chiqilishi. Uning xarajat va daromadlari raqamlarda ifodalangan ko‘rsatkichlari mavjud.