ИҚТИСОДИЁТНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ИННОВАЦИЯЛАРНИНГ РОЛИ - Олтаев, Ш.С. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада иқтисодиётни ривожлантиришда инновацияларни роли таҳлил қилинган. Шунингдек, замонавий дунёда инновациялардан кенг фойдаланиш орқали тадбиркорликни жадал ривожлантиришга эришиш мумкинлиги ҳақида таклиф ва тавсиялар берилган.