RESPUBLIKAMIZDA YO‘L QURILISHINI TAKOMILLASHTIRISH - Aliqulova, Madina Ural qizi; Odinayev, Rustam Qurbonaliyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yo‘l qurilishida rivojlanish istiqbollari, yo‘llarning sifat nazariyasini rivojlantirish tendensiyalarni o‘rganildi va ko‘rib chiqildi. Respublikada yo‘l qurilishiga bo‘lgan talablarni yechimini topish maqsad qilib olingan.