MAGNIT MAYDONIDA YUPQA PLASTINKANING DEFORMASIYALANISHI - Indiaminov, Muhammad Shukurovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu ishda elektromagnit kuchlar ta’sirida bo‘lgan yupqa plastinkaning magnitoelastik deformasiyalanishi matematik modellashtirigan Lorens kuchi ta’sirini hisobga olgan holda yupqa plastinka chiziqli magnioelastikligi masalasi sonli yechilgan. Olingan sonli natijalar taxlil qilingan.