RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA QISHLOQ HUDUDLARIDA OILAVIY TADBIRKORLIK FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH YO‘NALISHLARI - Fatilloyev , Farrux Farhod o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada tadbirkorlik faoliyatini rivojlantirishda davlat tomonidan olib borilayotgan islohatlar, qabul qilingan dasturlarning bajarilishi va yaratilayotgan imkoniyatlar, oilaviy korxona va tadbirkorlik tushunchasi, oilaviy tadbirkorlikni rivojlantirish davlat dasturi, raqamli iqtisodiyot sharoitida qishloq hududlarida oilaviy tadbirkorlik faoliyatini rivojlantirish va bu borada amalda qilinishi lozim bo‘lgan ishlar haqida qisqacha ma’lumotlar berilgan.