TURKISTON JADIDLARINING MAORIF, MATBUOT VA BOSHQA SOHALARDA OLIB BORGAN FAOLIYATLARI - Boltayev, Izzatbek Xurmatbek o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada jadidlarning maorif sohasida amalga oshirgan ishlari, Turkistonda maktab tizimining mukammallashtirilishi, jadadid matbuotining tashkil qilinishi va jadidlar tomonidan amalga oshirilgan ishlar to‘g‘risida ma’lumot berilgan.