O‘ZBEKISTONDА BOLАLАR SPORTINI RIVOJLАNTIRISHGA OID DAVLAT SIYOSATI - Turdimuratov, Yangiboy Allamuratovich; Berdimurodov, Zafar Ibroim o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada mustaqillik yillarida Ozbekiston Respublikasida Bolalar sportini rivojlantirishning huquqiy asoslari, respublikada jismoniy tarbiya va sport sohasidagi islohotlar, ularning ahamiyati va natijalari haqida malumot berilgan.