GANDBOL DARVOZABONLARINI TAYYORGARLIK JARAYONIDA SARALASH MEZONLARI VA METODLARI - Karimov, Abdulla Kamilovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yosh gandbol darvozabonlarni saralab olishning turli bosqichlari, saralash mezonlari va metodlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.