BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MUSIQA O‘QITISH METODIKASI - Mahmudov , Jahongir Saminjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda musiqa o‘qitish metodikasi, bolalarni hozirgi zamonaviy innovatsiyalar va metodlar yordamida musiqa darsiga bo‘lgan qiziqishini yanada oshirish to‘g‘risida so‘z boradi.