TEMIR YO‘L VOKZALLARIDA YO‘LOVCHILARGA KO‘RSATILADIGAN SERVIS XIZMATLARI SIFATINI OSHIRISH YO‘LLARI - Erkinova , Malika Farxod qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada temir yo‘l transportida yo‘lovchilarga xizmat ko‘rsatishning asosiy bo‘g‘ini hisoblangan vokzallarda ko‘rsatiladigan servis xizmatlarining afzallik va kamchiliklari o‘rganildi. Xizmat ko‘rsatishning sifatini oshirishga oid takliflar keltirildi. Yo‘lovchilarning servis xizmat ko‘rsatishdan qanoatlanish darajasi tahlil qilindi. Xodimlar ishining sifat darajasini belgilovchi ko‘rsatkichlar ko‘rsatib o‘tildi.