ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТ СОҲАСИ РИВОЖЛАНИШИ ХУСУСИДАГИ ФАЛСАФИЙ ФИКРЛАРГА ТАРИХИ - Юсупова , Наргиза Рустамовна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мазкур мақолада мамлакатимиз тарихида яшаш ижод этган бир қанча мутафаккир олимларнинг жисмоний тарбия ва спорт соҳасидаги фикрлари, жисмоний тарбиянинг баркамол авлодни тарбиялашдаги ўрни, шунингдек, собиқ иттифоқ давридаги спортга берилган эътиборсизлик ҳолатлари фалсафий мушоҳада этилган.