RUDA KONLARINI OCHISH VA TAYYORLASH - Geldiyev, Rahmatulla Baxtiyor o‘g‘li; Meyliyev , To‘lqin Meyli o‘g‘li; Raxmatulloev, Bexzod Muxammadiyunosovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ruda konlarini ochishda ruda tanasining yer qobig‘ida joylashish lementlari va kon-geologik sharoitlariga ko‘ra vertikal, qiya stvollar yoki shtolnyalar o‘tish hamda texnogen oqibatlarni oldini olish bo‘yicha chora tadbirlar o‘rganildi.