ИНГЛИЗ ТИЛИНИ ЎРГАНИШДА ДУЧ КЕЛАДИГАН МУАММОЛАР - Тиловатова, Х. Б. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мазкур мақолада хорижий тилда сўзлашувчи кишилар учун умумий бўлган муаммолар, сўзлашув жараёнида йўл қўйиладиган грамматик хатолар ва уларнинг таҳлили баён этилади.