QIZIRIQ TUMANI AHOLISI VA XO‘JALIGIGA UMUMIY TAVSIF - Ishboyev , Parda Usan o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Qiziriq tumani aholisi va xo‘jaligiga umumiy tavsif berilgan bo‘lib, unda aholining tabiiy o‘sishi, migratsiya, sanoati malumotlar keltirilgan.