YOVVOYI PISTA (PISTACIA VERA) NEMATODE FAUNASI TAHLILI - Sindorov , Abdumo‘min O‘rolbek o‘g‘li; Sindorova , Charos Ikrom qizi; Yusupov , O‘ktam Abduvali o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Yovvoyi pistaning farmakologik xossalari juda yuqori, ammo bodom nematodalari ko‘p uchramaydi, shuning uchun ularning turlari tahlil qilindi.