KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNING MAKTAB SHAROITIGA MOSLASHISHI - Urakova , Feruza Botirjonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshdagi bolalarning xulq-atvori va maktab sharoitiga moslashishi va psixologik qiyinchiliklarini yuzaga kelishi, hamda oʻquv jarayonlariga boʻlgan qiziqishini orttirish borasida fikr yuritiladi.