КИЧИК БИЗНЕС ВА ХУСУСИЙ ТАДБИРКОРЛИКНИ ҚЎЛЛАБ- ҚУВВАТЛАШНИНГ ДОЛЗАРБ МАСАЛАЛАРИ - Жўрахонов , Музаффар Эскандаривич; Жумабоев , Шохрух Сохибжон ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Кичик бизнесни ривожлантириш ҳар бир мамлакат иқтисодиёти ва ижтимоий барқарорлигини таъминловчи асосий соҳа бўлиб, ислоҳотлар жараёнида муҳим бўғин сифатида қаралади. Ўз навбатида, кичик бизнеснинг барқарорлиги мамлакатни ижтимоий-иқтисодий жиҳатдан ривожлантиришнинг устувор вазифаларидан бири ҳисобланади.