NUTQIDA NUQSONI BO‘LGAN O‘QUVCHILARNING IJODIY FAOLLIGINI OSHIRISHNI O‘RGANISHDA ILMIY-NAZARIY TAHLILI - Xatamova, Nilufar Raxmatulla qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Nutqida nuqsoni bo‘lgan o‘quvchilarning ijodiy faolligini oshirishning ilmiy adabiyotlarda yoritilishi. Pedagogik texnologiyalarning shakllanishi va tadrijiy rivojlanish tarixiyuzasidan xulosa Nutqida nuqsoni bo‘lgan o‘quvchilarning ijodiy faolligini oshirishda pedagogik texnologiyalardan foydalanish Nutqida nuqsoni bo‘lgan o‘quvchilarga mashg‘ulotlarda pedagogik texnologiya elementlarini qo‘llashning afzalliklari.