UZUNLIKKA SAKROVCHILARNI CHIDAMLIK SIFATINI RIVOJLANTIRISH ME’ZONLARI - Karimov , Farrux Muxiddinovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola uzunlikka sakrashga ixtisoslashgan uzunlikka sakrovchilar tayyorgarligida chidamlilik sifatini nazorat olib borish uchun eng samarali va axborotli test va mezonlarni aniqlashga bag‘ishlangan. tadqiqotda uzunlikka sakrovchi uzunlikka sakrovchilar childamliligini aniqlash uchun samarali uslubiyatlar keltirilgan.