ЎСМИРЛИК ДАВРИДА КОГНИТИВ ЖАРАЁНЛАРНИ ШАКЛЛАНИШИГА ТАЪСИР ЭТУВЧИ ПСИXОЛОГИК ОМИЛЛАР - Мадаминова , Дилрабо (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу маколада ўсмирлик даврида когнитив жараёнларни шаклланишига таъсир этувчи психологик омилларнинг ўрни ҳақида фикр юритилган.