O‘ZBEKISTONDA ISLOM MOLIYASI VA ISLOM BANKCHILIGINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Baxtiyorov, Xojiakbar Shuxrat o‘gli (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston hududida Islomiy moliyani rivojlantirish, investorlarni jalb qilish xususida gap yuritiladi. Shuningdek, maqolada islomiy banklar salmog‘ini oshirish natijasida, mamlakatimizda kichik biznes va tadbirkorlikni oshirish va mikromoliyalash xizmatlari haqidagi fikrlar ham keltirib o‘tiladi.