TURLI TIZIMLI TILLARDA “YER” KONSEPTI VERBALIZATORLARINING MORFEMIK SATHDA IFODALANISHI QIYOSIY TADQIQI - Xoshimova , Nargis Abdullayevna; Yusupova , Nodiraxon Erkinjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada tilshunoslikning zamonaviy yo‘nalishlaridan biri bo‘lmish kognitiv tilshunoslikning asosiy tadqiqot materiali bo‘lgan “yer” konsepti ingliz va o‘zbek tillaridagi morfemik birliklar misolida chog‘ishtirma tilshunoslik nuqtai nazaridan tadqiq etildi.