AMIR TEMUR VA TEMURIYLAR DAVRI XO‘JALIGI - Chorshanbiyev , Boyto‘ra; Ollomurodov , Nurali (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Amir Temur va Temuriylar davri xo‘jaligi haqida ko‘plab qiziqarli ma’lumotlar keltirib o‘tilgan. Ushbu ma’lumotlar orqali o‘sha davr xo‘jaligi haqida o‘z tasavvuringizni boyitishingiz mumkin.