TIL VA UNING JAMIYATDAGI O‘RNI. TILIMIZNING QO‘LLANILISHIGA DOIR BIR QANCHA MUAMMOLAR - Usengalieva , Dinara Yusup qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada til va uning jamiyatdagi o‘rni, til orqali tariximiz, madaniyatimiz va o‘chmas merosimizning bizgacha yetib kelishi, davlat rivoji va mustaqilligimizning mustahkam tayanchi ekanligi borasida so‘z yuritiladi.