KO‘ZI A’ZZI HA’M SHALA KO‘RIWSHI BALALARDIN’ PSIXOLOGIYASI HA’M BILIM ALIWI - Bazarbaeva , Shaxnoza (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqalada ko‘zinde nuqsanı bolg‘an balalarg‘a qalay bilim beriw kerekligi, ko‘zi a’zzi balalardın’ psixologiyası berilip o‘tilgen.