ELEKTR ENERGETIKA TIZIMIDA XODIMLARNING MALAKASINI BAHOLASH DOLZARBLIGI VA AHAMIYATI - Luqmonjonov , Asadbek Bahodirjon o‘g‘li; Olimjonov , Asrorbek Oybek o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Hozirgi kunga kelib energetika sohasi jadallik bilan o‘sib bormoqda. Lekin elektr energetika sohasi juda masulyatli yo‘nalishlar qatoriga kiradi. Ushbu maqola orqali elektr energetika sohasidagi xodimlar bilan ishlashning majburiy shakllari va elektr stansiyalaridagi xavfsiz ishlashda xodimlarning malakasi va ishlash prinsipi o‘rganiladi va tadbiq etiladi.