FRANSUZCHA SHAXSSIZ IBORALARDA “ IL ” OLMOSHINING XUSUSIYATLARI - Rasulova, Mohinur Shahobiddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqola “Fransuzcha shaxssiz iboralarda “il” olmoshining xususiyatlari” to‘g‘risida bo‘lib, bu mavzu ko‘pgina tilshunoslar tomonidan tahlil qilingan. Aynan fransuz tili nutq jarayonida, badiy asarlarda shaxssiz iboralar juda keng foydalaniladi. Bu jarayon esa tilning o‘ziga xosligni ko‘rsatadi. Shaxssiz iboralarini chuqur tahlil qiladigan bo‘lsak “il” olmoshining o‘rni juda muhum ekanligini ko‘rishimiz mumkin.