KESIK SFЕRIK DISKLI CHIZIQLI-POG‘ONASIMON PLUG - Rashidov , Nurbek Shermamat o‘g‘li; Parmonov , Jasur Haydarqulovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada nishablik dalalarga ishlov beruvchi kesik diskli chiziqli-pog‘onasimon plugning konstruktiv sxemasi va texnologik ish jarayoni keltirilgan.