KO‘ZDAN YOSH OQIZUVCHI GAZLARNING TURLARI VA ULARNING QO‘LLANILISHI - Xusenov, Alisher Bagirovich; Pazilova , Shoxida Abdulbasitovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ko‘zdan yosh oqizuvchi gazlarning turlari va ularning qo‘llanilishi haqida so‘z boradi. Hozirda mahalliy va xorijiy gaz kassalarida ishlatiladigan tirnash xususiyati beruvchi moddalarning xususiyatlarini qisqacha ko‘rib chiqiladi. Rossiya Federatsiyasi hududida foydalanish uchun tasdiqlangan, odamlarga o‘lim uchun xavf tug‘dirmaydigan tirnash xususiyati beruvchi ko‘z yoshlarni chiqaruvchi moddalar xususida to‘xtalib o‘tilgan.