MOLIVIY HISOBOTLARNING QAYTA KO‘RIB CHIQILISHIDA XALQARO TALABLARGA RIOYA ETILISHI ZARURLIGI - Xolmirzaev, Ulug‘bek Abdulazizovich; Madaliev, Muzaffar Ravshanbekovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada korxonalarning moliyaviy hisobotlarida pul va unga tyenglashtirilgan mablag‘lar haqidagi axborotni xalqaro standartlar asosida aks ettirish masalari tadqiq etilgan.