КУЛОЛЧИЛИК РИВОЖИДА НАРЗУЛЛАЕВ СУЛОЛАСИНИНГ ЎРНИ - Култашева , Нигорахон Данияровна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мазкур мақола халқ амалий безак санъатининг кулолчилик турида миллий анъаналар, техникани тиклаш борасида икки асрдан буён фаолият олиб бораётган Нарзуллаевлар сулоласига бағишланган.