ЎЗБЕКИСТОН ИҚТИСОДИЁТИНИНГ РИВОЖЛАНИШИДА САНОАТ ВА БОШҚА ТАРМОҚЛАРНИНГ ТУТГАН ЎРНИНИ СТАТИСТИК БАҲОЛАШ - Хужакулов , Хаитмурат Джавлиевич; Аюбжонов, Аббос Ҳосилович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада иқтисодий тараққиётни таъминлашда тармоқларнинг ўрни ва роли, халқаро таснифлашлар асосида саноат маҳсулотларини ишлаб чиқаришда тармоқлар улуши ва динамикаси таҳлил қилинган, шунингдек саноат тармоғини янада стратегик ривожлантириш йўналишлари қайд этилган.