BASLAWISH KLASS OQIWSHÍLARINA SALT-DÁSTÚRLERDI ÚYRETIW - Usenbaeva , Gozzal Azamat qızı (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bul maqalada baslawısh klass oqıwshılarına kishkene waqıtınan baslap xalqımızdıń salt-dástúrlerin,milliy úrp-ádetlerin,bay miyrasın úyretiw haqqında aytılıp ótiledi.