QOR ODAM HAQIDA TADQIQOTLAR - Karimova, Malohatoy Mo‘minjonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada asosan insoniyat olib borilayotgan jumboqlar ustidagi tadqiqotlar haqida va ularni natijalari haqida so‘z boradi.Jumboqlarga tadqiqotlarga bo‘lgan e’tibor,uning inson hayotidagi bevosita o‘rni va ahamiyati haqidagi fikrlar bashariyat uchun muhim hodisa ekanligi alohida e’tiborga olingan.