MULOQOT – PSIXOLOGIK FAOLIYAT SIFATIDA - Yo‘ldasheva , Maftuna Jura qizi; Kaldibayeva, Fariza Muhamad qizi; Rayimboyeva , Kumushoy O‘ktamboy qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada muloqot – psixologik faoliyat haqida nazariy tadqiq, qarashlar va ma’lumotlar keltirilgan.