АЙБСИЗЛИК ПРЕЗУМПЦИЯСИДА ШАХС ПСИХОЛОГИЯСИНИНГ АҲАМИЯТИ - Хусанов, Улфатбек Баходирович; Жуманазарова, Асал Рустамбай қизи (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақола айбсизлик презумпцияси ва шахс психалогияси хамда ҳуқуқий психалогик онг уларни ўрганиш ва дарсликлар ишлаб чикиш оркали фукароларда айникса ёшларда ҳуқуқий психалогик билим ва кўникмаларни шакиллантириш оркали уларда ҳуқуқий ва психологик маъданиятни ривожлантириш мумкунлиги ҳакидаги маълумотлар ва таклифлардан иборат.