НУТҚ МАДАНИЯТИНИНГ МЕЪЁРИЛИК АСПЕКТИ - Юнусова , Соҳиба Абдусаттаровна; Мирзаулуғов, Шаҳзод Беҳзод ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Маълумки, меъёрийлик ҳаётнинг барча жабҳалари учун хос бўлган универсал ҳодиса ҳисобланади. Ҳар қандай вазият, шароит меъёрийлик қонун-қоидаларига бўйсyнишни, унга имкон қадар риоя қилишни талаб қилади. Меъёр бор жойда эса, табиийки, тартиб-интизом мавжуд бўлади. Айнан мақолада шу хусусида ёндашилган.