КУРСАНТЛАР БИЛИМИНИ МУСТАҲКАМЛАШДА МУСТАҚИЛ ТАЙЁРГАРЛИК МАШҒУЛОТЛАРИНИНГ АҲАМИЯТИ - Ходиев , Рустамжон Хамдамович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
мазкур мақолада ҳарбий таълим соҳасида курсантларни мустақил тайёргарликда олаётган билимлар атрофлича баён этилиб, юксак талабларга жавоб берадиган юқори малакали ҳарбий кадрларни тайёрлашда ўзига хос жиҳатлари ёритилган.