ФРАЗЕОЛОГИК БИРЛИКЛАРНИНГ ЎРГАНИЛИШ ТАРИХИ - Юлдашева, Д.М.; Холикулова, Муҳайёхон Давлатжон қизи (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мазкур мақолада тилшуносликда фразеологик бирликлар юзасидан олиб борилган тадқиқотлар хусусида фикр юритилган.