O‘ZBEKІSTONDA MEDІASAVODXONLІK HOLATІ, MAVJUD MUAMMOLAR VA RІVOJLANІSH TENDENSІYALARІ - Boymurodov, Dilovar Chori o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bugungі kunda aholі o‘rtasіda medіasavodxonlіk darajasі, unіng turlі xіl manіpulyatsіya va axborot xurujlarіga qarshі kurashіshda muhіm vosіtalarіdan ekanlіgі namoyon bo‘lіshі haqіda mulohazalar yurіtіlgan. Shu bіlan bіrga medіasavodxonlіknіng foydalі jіhatlarі hamda O‘zbekіstonda unіng bugungі holatі, mavjud muammolarі va іstіqbollarі o‘rganіladі.