KINEMATOGRAFIYA SOHASIDA OʻZBEKISTON SSR VA HINDISTON DAVLATLARINING OʻZARO HAMKORLIGI - Qodirov , Humoyun Abduraxmon oʻgʻli; Muxamedov, Xabibulla Rajab oʻgʻli (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada yaqin oʻtmish, Oʻzbekiston SSR va Hindiston davlatlarining kinematografiya sohasidagi oʻzaro hamkorlik munosabatlari yoritilgan. Bunda SSSRning Hindiston bilan diplomatik munosabatlar oʻrnatishda Oʻzbekiston roli haqida soʻz yuritilgan.