ANORNING DORIVOR XUSUSIYaTLARINING INSON SALOMATLIGIDAGI ROLI - Yusupova, Moxidil Abdumutalibovna; Mirzajonov , Muxammadjon Tolibjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Aholining salomatligi mamlakat uchun katta boylik. Ekologik xavfsiz oziq-ovqat bilan ta’minlash, mevalarning dorivor xususiyatlarini qo‘llash orqali xalq salomatligini saqlash hozirgi kunda dolzarb vazifa hisoblanadi. Maqolada anorning dorivorlik xususiyatlari haqida so‘z boradi.