O‘ZBEK TILINING IZOHLI LUG‘ATLARIDAGI UNDOV SO‘ZLARNING ETIMOLOGIK TAVSIFI - Mengliyev, Baxtiyor Rajabovich; Murodova , Ra’no G‘ofurjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbk tilining izohli lug‘atidagi undov so‘zlarning talqini va uni takomillashtirish, ularning lug‘atlardagi etimologiyasi haqida tavsiya beriladi.