MARKAZIY OSIYODA RIVOJLANISHNING YANGI TENDENTSIYALARI: QOZOG‘ISTONDA TURIZMNI RIVOJLANTIRISH VA HAMKORLIK MASALALARI - Murodov , Halim Salimovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada mustaqillik yillarida Qozog‘istonda turizm sohasida o‘zaro hamkorlikni kengaytirish va jadallashtirish, bu boradagi muammolar, hamkorlikning yangi yo‘nalishlari bilan bog‘liq masalalar hamda Qozog‘iston va O‘zbekistonning qo‘shma loyihalarini amalga oshirish istiqbollari tahlil qilindi.