BIR HIKOYA TAHLILI (ISAJON SULTONNING “YOG‘OCH KAVUSH” HIKOYASI) - Madaminova , Dilnura Bahodir qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Isajon Sultonning “Yog‘och kavush” hikoyasi tahlil qilinadi, shuningdek, hikoyaning mohiyati, yozuvchi mahorati, obrazlar haqida so‘z boradi.