RIMSKIY-KORSAKOVNING RUS MUSIQA MADANIYATIDA TURGAN O‘RNI - Axmedova, Dilnura; G‘aniyeva , Madina (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqola N. A. Rimskiy-Korsakovning ijodiy merosiga bag‘ishlangan. Uning uslubiy rangli-musiqiy yozuvi, pedagogik va adabiy faoliyati masalalari ko‘rib chiqiladi.