CHAQALOQLIK DAVRIGA XOS PSIXO-FIZIOLOGIK XUSUSIYATLAR - Ibragimova , Muazzam Xoldorovna; Muxtorov , Anvar Alisher o‘g‘li; Ziyodullayeva, Munisa Sobirjonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola oz imkoniyatlaridan kelib chiqgan holda tibbiyot hodimlarining salohiyatini oshirish, aholini ijtimoiy-turmush darajasida tibbiyot sohasiga toʻgʻri yondashgan holda, ona bola holatini bilgan holda onaga etibor bolaga eʼtiborni oshirishga koʻmaklashadi Ayrim muommolarni bartaraf etishga qara-tilgan, tibbiyot hodimlaring aholiga malakali xizmat korsatishiga tavfsiyalar keltirilgan